Je bekijkt de reis...

Spanje
a
A
23 mei 2017 18:58 | Door: hans en ans
Het gaat goed zo te lezen,mooie spannende verhalen,fotos sturen is ook leuk.
Bruin geworden van het zonnetje en de inspanning buiten.Het wordt tropisch warm,maar genoeg drinken en volhouden maar!!Gr.
hans en ans.
23 mei 2017 19:31 | Door: Ronald Hertogs
Gaat goed! Er wordt zelfs gedanst?!
Hoe is het met de stenen? Ben je ze al kwijt als extra last? Of de stenenberg nog niet tegengekomen?
Succes voor de laatste etappes!! Knuffel van ons
23 mei 2017 20:33 | Door: ingeborg
Appeltje eitje vandaag dus voor jullie...vlakke etappe :-)
En gezien de fotos hebben jullie de spaanse dans ook onder de knie!
Succes nog met de laatste "loodjes"...lekker genieten zoals jullie al doen! Kunnen jullie maandag jullie vrouwtjes weer in de armen te sluiten! :)
Kus en n high-five van ons!
23 mei 2017 21:59 | Door: Elly en Kees
Zo te lezen weer een vlot verlopen etappe afgelegd; het einde komt nu echt in zicht al lijkt het er niet op dat de laatste loodjes het zwaarst gaan wegen. Succes met het vervolg, geniet ervan.
23 mei 2017 22:23 | Door: Piet en An
Ontspannen etappes, behalve de hitte dan. Het eind van jullie dappere tocht komt in zicht. Wij zien erg uit naar het weerzien in Compostela.
24 mei 2017 10:40 | Door: Leo en ans jansen
Zo mannen, wat een leuke verhalen en ervaring van en voor jullie. Nog maar een paar daagjes volhouden en genieten. Sterkte en succes
24 mei 2017 16:02 | Door: Mieke M.
Wat is de pelgrim toch unne schone mens , op 1 apparaatje na geen comfort, alleen handen en voeten, open handen om anderen te helpen en vrienden te maken.
Jullie maken dat samen wel !!!
Nog vele mooie fietstochten.
Succes !!!
Groeten Nol en Mieke
24 mei 2017 17:15 | Door: Margo en Felix
Ja, nog een klein eindje. Met dit mooie weer mag dat toch niet zo'n probleem zijn. Of wel......
Je hebt al heel wat kilometers in je benen. Aan de foto te zien, zit er zelfs nog een dansje in de benen.
Nog een paar dagen en dan is er het grote weerzien. Nog heel veel succes met de laatste kilometers.
Wij zitten ook zo'n 1885 km van het vlakke Nederland.
25 mei 2017 13:06 | Door: Eef
Mooi man!! Genieten..